Zásady ochrany osobních údajů | SREKLAMA

Zásady ochrany osobních údajů

Správce osobních údajů:

SREKLAMA s.r.o., se sídlem v Brně, Šmejkalova 32, 616 00, IČ: 02353954, zapsaná u Krajského soudu v Brně v oddíle C, spis. značka 81014

Kontaktní údaje správce:

Email: info@sreklama.cz

Telefon: 724 844 648

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

Podmínky a poučení:

Prostřednictvím kontaktních, registračních a dalších webových formulářů budeme zpracovávat tyto osobní údaje: jméno, příjmení, telefonní číslo, email. V případě formuláře se žádostí o pracovní místo budeme zpracovávat ještě všechny osobní údaje uvedené v zaslaném životopise a informaci o vybrané pracovní pozici.

Tyto osobní údaje použijeme pouze pro účely zasílání obchodních sdělení (nabídek a newsletterů), k obchodní komunikaci a u žadatelů o zaměstnání k náborovému procesu. Osobní údaje budeme evidovat po dobu neurčitou.

Na svých webových stránkách budeme shromažďovat cookies viz. Zásady používání souborů cookie.

Osobní údaje mohou být zpracovávány automatizovaně i manuálně.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, mohou je však pro Správce zpracovávat i tito zpracovatelé:

Google Inc., sídlem 1600 AmphitheatreParkway, MountainView, CA 94043, USA

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Facebook Inc., sídlem 1601 WillowRoad, Menlo Park, CA 94025, USA

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy.

Adform A/S, sídlem Wildersgade 10B, sal. 1 DK-1408 Copenhagen K, Denmark.

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://site.adform.com/privacy-policy-opt-out/

Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, Smíchov, 15000

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Seznam.cz v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na: https://napoveda.sklik.cz/pravidla/smluvni-podminky/#ochrana_spotrebitele a zde: https://www.seznam.cz/prohlizec/ochrana-soukromi

Osobní údaje mohou případně zpracovávat i další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vaše data jsou v bezpečí. Pro jejich zpracování používáme aplikace renomovaných globálních společností. Data jsou uložena a zálohována převážně v cloudových úložištích globálních dodavatelů v regionu EU, případně dodavatelů, kteří splňují podmínky Data PrivacyShield – bližší informace o skupině těchto dodavatelů a ochraně dat naleznete zde: https://www.privacyshield.gov/. Uložená data jsou v cloudových úložištích zabezpečena šifrováním a v rámci naší společnosti jsou zavedena opatření pro ochranu osobních údajů.

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

Dne 24. května 2018

Neexistují hloupé otázky, nebojte se zeptat

KONTAKTUJTE NÁS

Nebo zanechte svůj kontakt
a my Vám obratem zavoláme.

  
Ilustrace ruky ukazující nahoru